De organisatoren van de Regio Zomer Commissie hebben de hoofden bij elkaar gestoken over hoe verder met de RZC voor dit jaar nu er rondom ons heen alles afgelast wordt. Wij willen graag dat iedereen gezond blijft dus zijn wij helaas tot de conclusie moeten komen dat ook wij de RZC van dit jaar af moeten lassen. Het is een te groot risico om dit toernooi door te laten gaan. Dit doen we met pijn in ons hart maar wel voor de gezondheid van iedereen.
Volgend jaar komen we zeker terug met een hopelijk succesvolle Regio Zomer Competitie!!!! Voor nu hopen we dat iedereen gezond is en blijft!! Wij hopen op Uw begrip voor deze beslissing.
We hopen ook dat we jullie volgend jaar weer hartelijk mogen begroeten bij de RZC!!!!
Als er nog vragen zijn dan hoor ik deze uiteraard graag!!
Met vriendelijke groet,

RegioZomerCompetitie
 
Mascha Broekmeijer
Willem Walraven
Hans Bouman