Dit bericht is voornamelijk bedoeld voor de leden van Plop, die naast hun voortreffelijke kwaliteiten als jeu de boules speler ook nog eens over de onovertreffelijke kwaliteit van moeder zijn beschikken.

In vrijwel alle landen van de wereld wordt minimaal eenmaal per jaar zo mogelijk bijzondere aandacht gegeven aan de rol van de vrouw als moeder. Zij wordt in het zonnetje gezet, krijgt bloemen of een of ander kadootje en de jongste kinderen dragen een gedichtje voor of bieden een op school gemaakte verrassing aan in de vorm van een tekening of een of andere knutsel. Extra huiselijke gezelligheid hoort bij zo’n dag.

Maar ook hier gooit corona roet in het eten. Er mogen dan wel wat versoepelingen zijn in de rigide maatregelen om de corona onder de duim te krijgen, maar deze dag op te fleuren met een gezellig spelletje ongestoord boulen, is er nog steeds niet bij. Ondanks het feit dat de meeste van onze leden inmiddels wel dubbel zijn gevaccineerd, worden we nog steeds aan een kort lijntje gehouden.

Daarom en om de moeders te laten weten dat wij dat ontzettend jammer vinden, willen we hen toch een gezellige dag toewensen met aandacht en bezoek voor zover dat mogelijk is. We hopen dat we de moeders en verder natuurlijk alle andere leden van Plop toewensen dat het leed onderhand vlug geleden zal zijn en dat we met glans terugkeren in de genoeglijke situatie, die we al zo lang missen.

Alle goeds, blijf gezond, vier feest als het kan en geniet van het mooie weer, dat langzamerhand om de hoek komt kijken.

Namens het bestuur,
Hans van de Wijdeven, voorzitter.