Beste Leden,

Het bestuur van Plop, vanmorgen 14 mei in vergadering bijeen, heeft besloten om u de volgende informatie te geven omtrent de woelige coronaontwikkelingen. Mocht u soms door de bomen het bos niet meer zien of anderszins tureluurs worden, weest dan niet bevreesd: u bent niet de enige voor wie horendolheid in het verschiet kan liggen.
Naar het zich laat aanzien kan het terras van onze accommodatie vanaf volgende week woensdag 19 mei weer beperkt worden opengesteld. Opening en sluiting tijden blijven onveranderd.

  • Afstandsregel 1,5 meter onveranderd; doubletten, geen tripletten.
  • Bij slecht weer kan men de binnenbanen gebruiken. Max. 30 personen per zaal.
    In groepjes van max.2 personen.(doubletten) 1,5 meter afstand.
  • Slecht 2 personen aan tafel, de rest op 1,5 meter (mag wel hun glas op het hoekje van de tafel zetten.) Gebruik steeds de zelfde stoel.
  • Zondag, maandag en woensdag barbediening aanwezig; persoonlijk afhalen consumpties aan de bar, betalen noodzakelijk en terugbrengen kopjes, glazen en flessen gewenst.
  • Dinsdag en donderdag ’s avonds geen bar open, wel boulen.
  • Altijd presentielijst invullen. Ook degenen, die eventueel wat later komen. Presentielijst wordt gehanteerd bij partij-indeling. (’s avonds voorlopig nog geen partij-indeling.)
  • Bij vertrek/sluiting zelf stoelen en tafels binnenzetten.

Onder het kopje allerlei zij nog vermeld, dat op redelijke termijn de voordeuren van onze locatie zullen worden vernieuwd, dat het eerder aanwezige buitenwasbakje opnieuw en in roestvrijstalen vorm zal verschijnen (met zeep en handdoek) en dat het terras milieuvriendelijk zal worden schoongeborsteld of met de hogedrukspuit zal worden gezuiverd.
In de hoop dat de weergoden zorgen voor een heerlijk terrasweertje, wachten we een grote toeloop van onze leden.

Met hartelijke groet, Hans van de Wijdeven.